LAPP ÖLFLEX® poliuretanski kablovi 

LAPP GROUP nudi širok izbor kablova sa poliuretanskim plaštom za različite aplikacije sa visokom otpornošću na hemijske uticaje i mehanička oštećenja. Poliuretanski plašt je otporan na habanje i istezanje i sprečava uvijanje i zaplitanje. Svi LAPP poliuretanski kablovi su otporni na mikroorganizme i hidrolizu.

ÖLFLEX® CLASSIC 400P se sastoji od finožičnih provodnika sa PVC izolacijom i sivim spoljnim plaštom od poliuretana. Veoma je otporan na hemikalije, ulja, masti i druge agresivne supstance. Raspoloživ je u varijanti ÖLFLEX 400 CP koju sa kalajisanim Cu opletom protiv EM smetnji. Temperaturni opseg je od -5°C to +70°C.

Olflex Classic 400P

Olflex Classic 400CP

ÖLFLEX® CLASSIC 440P, slične strukture kao 400P, ali sa TPE (termoplastični elastomer) izolacijom žila koja obezbeđuje širi radni temperaturni opseg: od -40°C do +90°C. Ostale mehaničke i hemijske karakteristike su iste kao kod 400P, a raspoloživa je oklopljena varijanta

Olflex Classic 440P.

ÖLFLEX 450P dodatno sadrži specijalni unutrašnji crveni PVC plašt za povećanu izdržljivost i dugi radni vek. Spoljni plašt je od žutog poliuretana koji ne podržava gorenje, otporan na hemijske agense, rastvore kiselina i bazne rastvore.

Olflex Classic 450P

voda 4 
   

 

 

Partner Lapp

Vesimpex je sertifikovani LAPP GROUP SILVER partner.

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com