Brže - bolje - na svakom mestu

Rittal Schaltschränke GmbH je naš najstariji inostrani partner, sa kojim sarađujemo od početka 1996. godine. Trenutno pokrivamo teritoriju i korisnike u Srbiji i Crnoj Gori. Sedište Rittal-a je u Nemačkoj, u Herbornu, a mi sarađujemo sa Rittal d.o.o. iz Zagreba, koja je zadužena za prodaju na teritoriji bivše Jugoslavije. Malo je kompanija koje se mogu pohvaliti kontinuitetom kvaliteta i inovacija kao što je Rittal, poznat po tome što ne prati već postavlja standarde.

Rittal logo 100 Proizvodi i rešenja...

Kablovi i sve oko kablova

Lapp Group je vodeća svetska kompanija za proizvodnju i prodaju kablova i kablovskog pribora. Pored fleksibilnih industrijskih napojnih i signalnih kablova, program nudi komunikacione, optičke i mrežne kablove, industrijske konektore, sisteme za uvod, zaštitu i obeležavanje kablova, kao i alat i pribor za rad sa kablovima i povodnicima. 

Vesimpex je partner kompanije Lapp Group za teritoriju Srbije.

Proizvodi i rešenja...

 

 

Drive and Control Company

Bosch Rexroth je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti tehnologije pogona, kretanja i upravljanja, sa rešenjima za mobilne aplikacije, proizvodnju mašina, automatizaciju i sisteme obnovljive energije.

Vesimpex je partner kompanije Bosch Rexroth u oblasti linearne i montažne tehnike, transportnih sistema i rešenja za ergonomske proizvodne linije, za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Proizvodi i rešenja...

Perfektne konekcije

Vesimpex je partner kompanije Telegärtner za područje Srbije, za oblast Data Voice, odnosno za konekcionu opremu koja se koristi u mrežama za prenos podataka u poslovnim prostorima i u industriji, za bakarne i FO mreže, kao i profesionalne konektore za industriju.

Pored LAN opreme, Telegärtner proizvodi i opremu za telekomunikacije (program koaksijalnih konektora i pribora).

Proizvodi i rešenja...

Izaberite svoju industriju:

industrija branse 250

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com