logo Sigurna kuća za Vaš IT

Imperativ u današnjem IT svetu je obezbediti stalnu raspoloživost servisa i informacija. Za to su neophodne farme servera, oprema  za smeštaj informacija, komunikacione mreže, sistemi koji traže perfektne uslove za rad: napajanje, hlađenje, zaštitu, nadzor...

U tom segmentu dolazi do izražaja naš svestrani tim koji može da ponudi integrisana rešenja u infrastrukturnom opremanju IT prostora u skladu sa EN 1047-1 i drugim svetskim standardima. Naše znanje i iskustvo smo već podelili sa mnogim zadovoljnim korisnicima, a mnogim IT menadžerima olakšali i pojednostavili svakodnevni posao. Pristup da ne prodajemo samo opremu, već i IT rešenja doveli su do toga da Unicredit banka, OTP Banka, Banca Intesa, Mercedes Srbija, Telenor, Komercijalna banka, KBC banka, ... postanu naši korisnici. Za nesmetan rad IT centara, bilo da su u pitanju serverski centri ili disaster recovery lokacije, Vesimpex nudi rešenja po principu "ključ u ruke", koja uključuju vrhunsku opremu i sisteme u skladu sa svim aktuelnim svetskim standardima, i najstrožim zahtevima za ovakve objekte.

Konsalting i inženjerske usluge

Neophodnost potrebe za infrastrukturnim IT opremanjem, visoki tehnički zahtevi i neophodna značajna ulaganja zahtevaju temeljan i ozbiljan pristup. Iskustvo i znanje koje imamo rado ćemo podeliti sa Vama i pružiti Vam sveobuhvatni pristup u implementaciji Vašeg Data Centra, od ideje do efikasne realizacije.

Izgradnja Data Centara

IT infrastruktura je rezultat ozbiljnog planiranja i projektovanja, ali se u osnovi oslanja na opremu. Zahvaljujući iskusnom multidisciplinarnom timu, pažljivo odabrane elemente opreme integrišemo u pouzdane i efikasne tehničke sisteme. Oslanjamo se isključivo na prvoklasna rešenja koja ne ostavljaju mesta sumnji da će svi sistemi raditi skladno i obezbediti sigurno i tehnički perfektno okruženje za IT naših korisnika.

Kompaktni Data Centri

Rešenja za kompaktne data centre, kada je su zahtevi visoki, a obim opreme mali. Iako dimenzijama mali, naši kompaktni Data Centri zadovoljavaju sve standarde i zahteve u pogledu kvaliteta opreme, pouzdanosti i raspoloživosti.

ITIS

Kompaktna rešenja za pouzdane Data Centre

Mini data center

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com